• TEAM

 • Onze gepassioneerde changemakers!

  Heleen Reijnierse; Oprichtser van Bewust en Gezond Werken, fysiotherapeute, masseuse, coach én trainer van Bewust en Gezond werken.
  Al jaren zet ik mij met hart en ziel in om mensen te faciliteren in bewustwording. Ik help mensen de verbinding met zichzelf en balans in hun werk en leven te vergroten.
  “Het besef dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk, je mindset en de zorg voor je fysieke én mentale gezondheid is het begin van bewustwording en gezondheid.”
  Je dat realiseren is levensveranderend. Tijdens mijn werk hoor ik vaak: 'Waarom is dit geen vak op school?

  Wat voor mij inmiddels zo natuurlijk is, is voor anderen een grote bron van inspiratie en motivatie. Alles wat ik tot zover gedaan en geleerd heb komt samen in het werk wat ik nu doe. Met liefde en plezier deel ik mijn kennis.

   

  HELEEN REIJNIERSE

  Jim Landman; HSP coach én trainer van Bewust en Gezond 'Basis' en 'Grenzen in de zorg'
  11 jaar was ik werkzaam bij de Overheid (Politie Nederland en gemeente) als hoofdagent, trainer en later als leidinggevende. Mijn passie en talenten brachten mij naar het geven van individuele coaching in persoonlijke ontwikkeling en het geven van workshops. Door mijn goed ontwikkelde inlevingsvermogen weet ik wat er speelt in een groep(proces) of bij een individu. Mijn bewuste en open houding maakt mij toegankelijk. Van nature ben ik energiek en daardoor goed in staat mensen in mijn enthousiasme mee te nemen, te motiveren en te inspireren. Hierdoor ervaar ik tijdens mijn coaching en workshops dat mensen veranderen: zij worden zelfbewust, voelen zich krachtig en weten hoe zij resultaat kunnen bereiken. Mijn specialisme is Mentale Weerbaarheid, hooggevoeligheid (HSP), de energieke, lichamelijke en persoonlijke grens en het begeleiden van en/of herstellen van stress / overspannenheid / burn-out.

  JIM LANDMAN

  Niels Hoogenstrijd; Fysiotherapeut i.o. , masseur én leefstijlcoach

  Al lange tijd ben ik bezig met het leren over het menselijk lichaam en het effectief en functioneel bewegen. Voorheen meer wetenschappelijk, nu vooral praktisch en toegepast. Hoe meer ik leer, hoe meer ik erachter kom dat er nog zoveel is dat we nog niet weten! Als co-trainer en assistent van de Triggerpoint Reset Methode help ik fysiotherapeuten, massagetherapeuten en zelfs huisartsen bij het aanleren van deze methode. Doordat principes worden gebruikt die in de wetenschap allang bekend zijn, voelt het heel vanzelfsprekend om het uit te voeren, terwijl ik vaak de vraag krijg of ik aan het toveren ben als de pijn ineens verdwijnt. Ik word er erg blij van als ik iemand gelukkig kan maken. De combinatie door de ene keer iemand een ontspannende massage mee te geven en dan andere keer de complexiteit van een ingewikkelde pijnklacht te behandelen, is geweldig. Het is aan de ene kant de rust en de andere kant de uitdaging met een doel die gericht is om bij te dragen aan een bewust en gezonder leven. Zelf houd ik mij scherp en ontspannen door sport. Ik ben graag in de zee te vinden met mijn surfboard. Ook hier vind ik nog iedere keer weer de rust, maar vooral ook de uitdaging van de steeds veranderende omgeving. Iedere dag en zelfs iedere golf is anders, net zoals ieder persoon anders is en dus op een eigen manier benaderd moet worden, maatwerk, met precisie en vol overgave.

  NIELS HOOGENSTRIJD

  Erik Jumelet; bewegingswetenschapper, psychomotorisch therapeut én Mindfulness trainer

  Ruim 15 jaar heb ik ervaring met mindfulness. Het is daarmee voor mij écht een levensstijl geworden. Met een open en eerlijke houding maakt ik het thema mindfulness heel levendig. Naast mindfulness trainer ben ik ook opgeleid tot bewegingswetenschapper, psychomotorisch therapeut en team build instructeur. Ik heb jaren als therapeut gewerkt in de revalidatie en re-integratie. Alle handvatten uit dit werk neem ik mee in de cursus om mensen gezond te houden en te helpen met het vroegtijdige signaleren van stress en overbelasting.

   

  ERIK JUMELET

  Fleur Smelt; Coach, yoga docente én mindfulness trainer
  In mijn werk als jurist en adviseur was ik altijd al bezig met mensen en processen. Rond mijn 32e , na de geboorte van mijn tweede dochter, ben ik mij om gaan scholen en heb ik de driejarige opleiding tot trainer/coach bij het ITITP gevolgd (naast meerdere andere trainingen en opleidingen). In 2006 ben ik mijn eigen praktijk als loopbaanbegeleider begonnen. In 2008 heb ik de opleiding tot HSP (High Sensitive Person oftewel hooggevoeligheid)-begeleider gevolgd bij het EszenzZ Centre in Amsterdam. Sindsdien begeleid ik ook veel mensen die hooggevoelig (en soms ook hoogbegaafd) zijn om zich op hun eigen manier uit te drukken en om hun specifieke kwaliteiten en gaven aan te bieden in werk en privé leven. Ik doe niets liever dan mensen begeleiden en te inspireren bij het ontdekken wat het is dat ons van nature goed af gaat en gelukkig maakt. En het uitvinden wat het is dat ons tegenhoudt om deze dingen (weer) te doen. Zodat we het werk kunnen doen en het leven kunnen leiden dat bij ons past. En dit betekent dat we vanzelf een bijdrage leveren in ons werk en leven! Naast mijn werk als coach geef ik yogalessen, maak ik videoportretten en schrijf ik interviews. Door al mijn activiteiten loopt mijn eigen zoektocht als rode draad. Een zoektocht op het gebied van werk en zingeving die mij veel gebracht heeft. Het inzicht dat het leven ons uitnodigt om ons zelf uit te drukken en dat we alleen vrijheid en ruimte ervaren als we JA zeggen. Ja tegen het leven en tegen onszelf!

  FLEUR SMELT

  Brenda Balvers: yoga docente, ayurvedisch therapeut én intuïtief coach
  Duurzaamheid is een thema wat voor mij als een rode draad door mijn werk en persoonlijk leven heen loopt. Ik heb tien jaar bij een gemeente gewerkt als programma- en projectmanager duurzaamheid en maakte in die periode ook kennis met de gezondheidsleer Ayurveda. Door de kennis en ervaring die ik eigen maakte tijdens mijn opleiding tot therapeut begon ik in te zien hoe belangrijk het is om niet alleen duurzaam om te gaan met de omgeving en de aarde, maar juist ook met mezelf. Vanuit de Ayurveda ontdekte ik Yoga en die twee zijn voor mij een gouden combinatie om mijn lichaam en geest in balans te brengen én te houden. Ondertussen volgde ik ook een opleiding tot intuïtief coach en daar kwam het inzicht dat ik het tijd was om dat te gaan doen wat me echt blij maakt en waar ik energie van krijg: andere mensen inspireren, coachen en begeleiden naar een gezond en bewust leven.

  BRANDA BALVERS

  Evelien van den Bergh; Trainer van de masterclass ‘Stevig in je schoenen’ en werkzaam als zangeres en presentatrice.

  Toen ik op mijn 19e besloot om van zingen en acteren mijn werk te maken stond ik ineens iedere week op het podium. Helaas had ik toen ook steevast elk optreden last van zenuwen en een stemmetje in mijn hoofd dat me wilde laten geloven dat het een beter idee was weer van het podium af te gaan. Gelukkig leerde ik door jarenlange ervaring en verschillende studies (theaterschool, EVTS, ademtherapie, en persoonlijke ontwikkeling) hoe dit proces in ieder mens aanwezig is en hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw lichaam en geest vóór je werken in plaats van je tegenhouden buiten je comfortzone te treden. Ik leerde mijn lichaam als het ware als een instrument te gebruiken. Velen onder ons hebben het als kind afgeleerd om dingen buiten de comfortzone te doen, terwijl dat nou nét de plek is waar de magie plaatsvindt! Gelukkig is ons brein plastisch en kunnen we opnieuw leren hoe we met vertrouwen het onzekere tegemoet kunnen treden!

   

  EVELIEN VAN DEN BERGH

  Marjolein van den Bergh; Trainer van 'Verbindende communicatie'
  Ik heb me lang beziggehouden met ‘hoofdzaken’ in mijn leven. School, wetenschappelijke studie, een eerste baan als beleidsadviseur: de basis lag bij de ratio. Als trainer kwam ik bij veel organisaties over de vloer. Ik merkte dat spanningen tussen collega’s of klanten zelden werden uitgesproken. Kansen om op die manier van elkaar te leren, bleven vaak onbenut. Zelf durfde ik me ook niet altijd uit te spreken. Ik luisterde steeds meer naar mijn eigen ‘hoofdkantoor’: wat hoort, wat moet, wat verwachten anderen? Ik werkte hard en het bracht me ver. Toch voelde het niet goed. Ik was ‘uit’ verbinding met mezelf. Ik besloot daarom om me volledig te gaan richten op Verbindende Communicatie. Het gebruik van Verbindende Communicatie geeft mij houvast in moeilijke situaties. Het draagt daarnaast bij aan meer verbinding in mijn werk als trainer en coach, zowel met mezelf als met de groep of persoon tegenover me.

  MARJOLEIN VAN DEN BERGH

  Dorien Nagler; Trainer Ademwerk

  Zo lang ik me kan herinneren heb ik willen weten wat het betekent om werkelijk te leven. Toen ik op ademwerk stuitte, wist ik dat ik iets speciaals had ontdekt. Ademwerk gaf me een nieuw perspectief op het leven en hielp me mijzelf te begrijpen op een diepgaand level. Door mijn ademhaling en lichaam uit te breiden kon ik de ruimte innemen om mijn dromen te realiseren. Bovendien had ik mijn tool gevonden om te doen waarvoor ik hier ben: anderen begeleiden naar hun volle potentie en zich fantastisch te voelen met zichzelf.

  Dorien heeft haar eigen adempraktijk en werkt samen met verschillende organisaties om hun retreats/sessies te ondersteunen met de kracht van de adem.

  DORIEN NAGLER

  Yara van den Eertwegh; energetisch en lichaamsgericht therapeut
   

  Binnen Bewust en Gezond werken verzorg ik de stoelmassages, dynamische massage/dynamic flow, coaching en Stress Release Movement.
  Met liefde en passie begeleid ik anderen in het contact met zichzelf te verdiepen en ruimte te geven aan hun unieke essentie. Daarbij hoort vaak een bewustwordingsstuk. Het lichaam is daarvoor een mooie ingang en geeft duidelijke signalen en informatie. Als energetisch lichaamswerker maak ik naast mijn gewone zintuigen ook gebruik van hogere zintuigen, waardoor ik in staat ben op verschillende lagen te werken en een groter plaatje kan zien van een probleem.
  Ik ben gefascineerd door de menselijke psyche en zelf beperkende patronen die zich hebben ontwikkeld. Middels vragen en reflectie help ik anderen deze beperkingen aan het licht te brengen.
  Walk the talk is een waardevol gezegde. Als mens en therapeut ben ik volledig toegewijd aan het pad van bewustwording en transformatie. Op ditzelfde pad ondersteun ik ook cliënten in mijn eigen praktijk middels energetisch en lichaamsgericht werk, in binnen en buitenland.

  YARA VAN DEN EERTWEGH

 • STOELMASSAGE PRO

  Bereik een optimale balans tussen een gezond lichaam en een gezonde geest. Een balans tussen beide is essentieel voor een gezonde leefstijl. Voorkom stress, geef je gezondheid een boost en ga voor maximale ontspanning. Lees hier meer over Stoelmassage Pro.

  MINDFULNESS

  Herken jij de signalen die je lichaam je geeft wanneer je te veel stress ervaart? Zoals hoofdpijn, slecht slapen en hartkloppingen? Negeer ze niet en luister naar je lichaam en kom weer in balans. Tijdens onze Mindfulness training geven we je handvatten en tips die je helpen om te gaan met stress.

  TRAININGEN

  Een gezonde leefstijl bereik je wanneer je lichaam en geest volledig in balans zijn. Met diverse trainingen kunnen wij je helpen in balans te komen, zodat je weer vol energie in het leven komt te staan. ​

  TRIGGERPOINT RESET METHODE

  Heb je chronische pijn waar je maar niet van af lijkt te komen? Met onze Triggerpoint Reset Methode behandelen en deactiveren we blijvend deze pijnpunten in je lichaam. Lees hier meer over deze unieke behandelmethode.

  YOGA

  Ervaar je stress, drukte en een gespannen lichaam? heb je behoefte aan meer rust?
  Yoga op de werkvloer voor balans en optimale rust en ontspanning in je systeem

  COACHING

  We geven richting en begeleiden je naar het bereiken van verbinding en bewustzijn.
  Dat doen we altijd op een manier die bij jou en jouw organisatie past.

  ADEMWERK

  Ademwerk is een zeer effectieve en simpele tool met een krachtige, helende werking en geeft een algeheel gevoel van welzijn.

  SPECIALS

  Verlang je naar nóg meer verdieping en wil je je verder ontwikkelen?
  Heb je grotere levensvragen en verlang je naar antwoorden?
  Deze bijzondere sessies worden één op één gegeven en zijn een duik in jouw diepte.

×
Voorwaarden 

Algemene voorwaarden
Artikel 1 Definities
Bewust en gezond werken, gevestigd te (1991AT) Velserbroek, aan Linie 18 ( KVK nummer: 50814486, website: www.bewustengezondwerken.nl, e-mailadres: info@bewustengezondwerken.nl, telefoonnummer 0644768263).
Opdrachtgever: de partij die een opdracht geeft aan Bewust en Gezond Werken, welke opdracht kan zien op een behandeling van die partij zelf of van een ondergeschikte van die partij.
Cliënt: de partij, waaronder in voorkomende gevallen ook Opdrachtgever kan worden verstaan, tot wie de dienstverlening zich feitelijk richt.
Overeenkomst: de overeenkomst die tussen Opdrachtgever en Bewust en Gezond Werken tot stand komt aangaande de dienstverlening door Bewust en Gezond Werken dat onder meer ziet op stoelmassage, mindfullness, yoga&meditatie, ademwerk, trainingen, coaching, en/of andere diensten van Bewust en Gezond Werken.
Artikel 2 Toepasselijkheid
Deze algemene voorwaarden zijn, met uitsluiting van eventuele algemene voorwaarden van Opdrachtgever, toepasselijk op alle offertes van en Overeenkomsten met Bewust en Gezond Werken.
In geval van strijdigheid tussen Overeenkomst en deze algemene voorwaarden prevaleert de Overeenkomst.
Indien één of meer bepalingen in deze algemene voorwaarden nietig zijn of vernietigd mochten worden, blijven de overige bepalingen intact. De nietige of vernietigde bepaling wordt, zo nodig in redelijk overleg, vervangen door een bepaling, die de strekking het dichtst benadert. Partijen zijn gehouden tot dit redelijk overleg.
Op de overeenkomst zijn ook de gedrags- en beroepsregels van toepassing waaraan de medewerkers van Bewust en Gezond Werken of door haar ingeschakelde derden zijn gebonden. Die regels en een eventueel beroep daarop door (medewerkers van) Bewust en Gezond Werken of door haar ingeschakelde derden worden zonder meer door Opdrachtgever en Cliënt gerespecteerd.
Deze algemene voorwaarden zijn tevens ten behoeve van de medewerkers van Bewust en Gezond Werken of door haar ingeschakelde derden van toepassing op de Overeenkomst, waardoor zij zelf zonodig door de bepaling uit te leggen als een derdenbeding een rechtstreeks beroep op de algemene voorwaarden kunnen doen.
Artikel 3 Totstandkoming overeenkomst
Een door Bewust en Gezond Werken uitgebrachte offerte of gedaan aanbod is vrijblijvend.
Fouten of onduidelijkheden in een aanbod of offerte van Bewust en Gezond Werken zullen zo spoedig mogelijk worden hersteld doch scheppen geen aansprakelijkheid voor Bewust en Gezond Werken.
De Overeenkomst komt tot stand door een schriftelijk akkoord door de opdrachtgever.
Artikel 4 Duur van de overeenkomst
Een Overeenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd, tenzij uitdrukkelijk anders wordt overeengekomen of anders uit de aard van de werkzaamheden volgt.
Indien uit de Overeenkomst blijkt dat de dienstverlening bestaat uit meerdere individuele behandelsessies, geldt de Overeenkomst voor bepaalde tijd tot de laatste sessie. In dat geval hebben uitsluitend de Cliënt en Bewust en Gezond Werken het recht de Overeenkomst per direct tussentijds op te zeggen zonder dat een opzegtermijn in acht behoeft te worden genomen en zonder dat de opzeggende partij daardoor schadeplichtig wordt.
Indien een duurovereenkomst is aangegaan, met een minimale duur van een jaar,wordt de duurovereenkomst bij het verstrijken van de termijn telkens automatischen stilzwijgend verlengd met de duur van één jaar, tenzij de duur overeenkomst tijdig voor het verstrijken van de lopende termijn is opgezegd. Opzegging dient te gebeuren bij aangetekend schrijven met inachtneming van een opzegtermijn van één maand, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.
Bewust en Gezond Werken kan een duurovereenkomst als bedoeld in het voorgaande lid te allen tijde tussentijds opzeggen indien Bewust en Gezond Werken van mening is dat zich omstandigheden voordoen die er toe kunnen leiden dat ongewijzigde instandhouding van de overeenkomst niet van haar kan worden verlangd.
Bij voortijdige beëindiging van de Overeenkomst door Opdrachtgever, heeft Bewust en Gezond Werken recht op hetgeen Opdrachtgever aan Bewust en Gezond Werken verschuldigd zou zijn tot het moment dat de Overeenkomst wel rechtsgeldig zou zijn geëindigd.
Artikel 5 Prijzen en betaling
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief kosten zoals reis- en verblijfskosten die door de Bewust en Gezond Werken in verband met (de uitvoering van) de Overeenkomst worden gemaakt, tenzij uitdrukkelijk anders in de offerte of Overeenkomst is bepaald.
Bewust en Gezond Werken is gerechtigd overeengekomen prijzen jaarlijks te verhogen conform het laatste consumenten indexcijfer CBS.3. Facturen van Bewust en Gezond Werken dienen door Opdrachtgever binnen veertien dagen na dagtekening van de factuur te worden betaald, tenzij in de Overeenkomst uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Bij niet tijdige betaling, is Bewust en Gezond Werken zonder nadere ingebrekestelling gerechtigd haar werkzaamheden vanaf de vervaltermijn van de factuur op te schorten zonder dat Bewust en Gezond Werken daardoor schadeplichtig wordt.
Opdrachtgever is ten aanzien van een betalingsverplichting niet gerechtigd tot verrekening. Evenmin kan opdrachtgever een beroep op opschorting doen, tenzij sprake is van een ernstige tekortkoming in de nakoming van de verplichtingen door Bewust en Gezond Werken.
Vanaf het moment dat de betalingstermijn van een factuur is verstreken zonder dat betaling van die factuur heeft plaatsgevonden, is Opdrachtgever in verzuim tot de dag der algehele voldoening. Over de periode van verzuim is Opdrachtgever jegens Bewust en Gezond Werken 1,5% vertragingsrente over het factuurbedrag per maand verschuldigd.Indien de wettelijke vertragingsrente hoger is dan 1,5% per maand, is Opdrachtgever de wettelijke vertragingsrente over het factuurbedrag verschuldigd.
Zodra Opdrachtgever in verzuim raakt ten aanzien van een betalingsverplichting, is Bewust en Gezond Werken gerechtigd tot incassering over te gaan en is Opdrachtgever direct gehouden tot vergoeding van de buitengerechtelijke kosten van Bewust en Gezond Werken, te stellen op 15% van de door Opdrachtgever verschuldigde hoofdsom, te allen tijde met een minimumbedrag van € 150,– (exclusief BTW).
Indien betaling van een factuur in rechte van een Opdrachtgever wordt afgedwongen, is Opdrachtgever tevens gehouden alle kosten van Bewust en Gezond Werken te vergoeden waaronder mede begrepen de totale kosten van rechtsbijstand van Bewust en Gezond Werken.
Bewust en Gezond Werken is te allen tijde gerechtigd zekerheid te verlangen van Opdrachtgever ter zake de nakoming van haar betalingsverplichting.
Indien afwijkende betaalafspraken gelden, zoals bijvoorbeeld betaling door een zorgverzekeraar of door middel van subsidie, dient dit uitdrukkelijk uit de Overeenkomst te blijken. Het is aan de Opdrachtgever of Cliënt om te beoordelen of bepaalde diensten onder de zorgverzekering kunnen worden gebracht van de Cliënt. Indien afwijkende betaalafspraken gelden, blijft Opdrachtgever evenwel in staan voor de betaling van het honorarium van Bewust en Gezond Werken.
Voor elke betalingsverplichting jegens Bewust en Gezond Werken strekt de administratie van Bewust en Gezond Werken tot bewijs.
Artikel 6 Uitvoering van de overeenkomst
Bewust en Gezond Werken voert de Overeenkomst zorgvuldig en naar beste kunnen uit.
De verplichting van Bewust en Gezond Werken op grond van de Overeenkomst is te allen tijde een inspanningsverplichting.
Indien Bewust en Gezond Werken in het kader van de uitvoering van de Overeenkomst termijnen noemt, gelden die termijnen altijd bij benadering.
De dienstverlening van Bewust en Gezond Werken bestaat over het algemeen uit meerdere sessies. Een traject bij Bewust en Gezond Werken vangt in beginsel aan met een intakegesprek waarin onder andere het traject in kaart kan worden gebracht en afspraken kunnen worden gemaakt over de behandeling.
Werkzaamheden in het kader van de Overeenkomst kunnen worden verricht op de locatie van de Opdrachtgever. In dat geval draagt de Opdrachtgever er op eigen kosten zorg voor dat de werkzaamheden op de locatie kunnen worden verricht en in redelijkheid voor door Bewust en Gezond Werken gewenste faciliteiten, zoals spreekkamer of hulpmiddelen.
Opdrachtgever geeft gehoor aan redelijke instructies van Bewust en Gezond Werken verstrekt in het kader van de Overeenkomst. Op eerste verzoek van Bewust en Gezond Werken verleent Opdrachtgever en Cliënt medewerking bij de uitvoering van de Overeenkomst.
Bewust en Gezond Werken is onbeperkt gerechtigd bij de uitvoering van de overeenkomst derden te betrekken.
Indien een behandelaar aan wie een bepaalde opdracht persoonlijk is verstrekt langer dan twee weken afwezig is – behoudens in geval van vakantie – draagt Bewust en Gezond Werken zorg voor adequate vervanging van die persoon, met welke vervanger Opdrachtgever instemt, tenzij sprake is van bijzondere omstandigheden waardoor van Opdrachtgever niet kan worden gevergd met de vervanger in te stemmen.
Ook indien de opdracht is verleend met het oog op een bepaald persoon van Bewust en Gezond Werken, is die persoon of Bewust en Gezond Werken bevoegd anderen bij de uitvoering van die opdracht te betrekken. Toepasselijkheid van artikel 7:409 BW is uitgesloten.

×
Bewust en Gezond Werken, gevestigd aan Linie 18, 1991AT, Velserbroek, The Netherlands, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.Contactgegevens:www.bewustengezondwerken.nllinie18, 1991AT Velserbroek, The Netherlands. 0031644768263Heleen Reijnierse is de Functionaris Gegevensbescherming van Bewust en Gezond Werken Hij/zij is te bereiken via heleenreijnierse@gmail.comPersoonsgegevens die wij verwerkenBewust en Gezond Werken verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:- Voor- en achternaam- Geslacht- Geboortedatum- Telefoonnummer- E-mailadres- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch- BankrekeningnummerBijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerkenOnze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via heleenreijnierse@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerkenBewust en Gezond Werken verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:- Het afhandelen van jouw betaling- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken- Bewust en Gezond Werken volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.- Bewust en Gezond Werken verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.Geautomatiseerde besluitvormingBewust en Gezond Werken neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Bewust en Gezond Werken ) tussen zit. Bewust en Gezond Werken gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]Hoe lang we persoonsgegevens bewarenBewust en Gezond Werken bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn > Reden Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > RedenDelen van persoonsgegevens met derdenBewust en Gezond Werken verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruikenBewust en Gezond Werken gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Bewust en Gezond Werken gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/Gegevens inzien, aanpassen of verwijderenJe hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Bewust en Gezond Werken en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar heleenreijnierse@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Bewust en Gezond Werken wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-onsHoe wij persoonsgegevens beveiligenBewust en Gezond Werken neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via heleenreijnierse@gmail.com. Bewust en Gezond Werken heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen: [voeg hier eventueel andere maatregelen die je neemt aan toe]- TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.